• Matpåminutter

PYTT i PANNE | matpaaminutter


Vi avslutter siste Påskefrokosten på enkelt vis med Pytt i Panne!

For en Påske vi har hatt. Det har vært HELT FANTASTISK og vi Vestlendinger vet å sette pris på godværet når vi først får det over oss.

Håper du har hatt en nydelig fin påske også<3


I morgen er det hverdag igjen, men godværet ser ut til å vare en stund videre her.

Jeg tenkte derfor at denne enkle frokost retten her var perfekt å dele i dag.

Den kan lages på rester du måtte ha i kjøleskapet. Grønnsakene og kjøttet kan erstattes med andre. Passer perfekt for deg som kanskje har blitt litt matlei etter Påsken og eller for deg som vil gjøre det enkelt, men godt!

Den kan også lages i større mengder da den er perfekt å varme opp igjen.

Den er også god som lunsj, middag eller kveldsmat!

Øk mengde kjøtt, grønt og poteter om du skal spise den til middag / lunsj.

Har du Airfryer kan retten lages i den. Ha alt i en bakeform/ildfast form og sett Airfryer på 180-190 grader i ca. 10 minutter. Ha på egget siste 5 minuttene.


Pytt i Panne

Som du ser på bilde under her, har jeg brukt Chiliolje som topping.

Det gir liksom en siste Finish.

Har du ikke chiliolje, bruk Tabasco eller litt fersk chili.

Oppskrift Pytt i Panne 1 person (frokost)


150 gram ferdig kokt potet

40 gram smårett skinke

1/4 rødløk

2 grønne asparges

2 snacks paprika

5 Cherry tomater

1 ss hakket persille

1,5 ss soyasaus

1 liten klype salt

2-3 drag med pepperkvern

chiliolje så mange dråper du ønsker







272 visninger

© 2018 by Trude Straume