• Matpåminutter

Thai-kyllingsuppe | matpaaminutter

Oppdatert: april 4


Dagens versjon av denne Thaisuppen er med kylling. Men her kan du bruke samme base og tilsette fisk/skalldyr, eller annet kjøtt i stedet for kylling!



Oppskrift

400 g kyllingfilet 1 løk 1/2 ts fersk chili 1-2 fedd hvitløk 2 ss karri 2 gulrøtter i terninger 1 eple, skrelt og grovhakket 0,5 dl eplecider eddik 1 boks kokosmelk lett , 400 g 8 dl kylling buljong 100 g egg nudler, kokes i egen kjele

Maizena, om du ønsker tykkere konsistens


Slik gjør du

Skjær kyllingfilet i tynne strimler og stek i olje og legg til sides når det er ferdig stekt.

Stek løk, hvitløk epler , gulerøtter i samme panne som kjøttet.

Tilsett karri og eple cider

Ha deretter i kraft og kokosmelk.

Kok opp og smak til med salt pepper og ha i kylling og la det småkoke i 10 minutter.

Nudlene kan du ta direkte i suppen ved servering , eller ha den i skål ved siden av .


SERVER gjerne litt brød ved siden av !!


TIPS : Ha gjerne oppi bambus skudd og vannkastanjer eller andre grønnsaker som brokkoli , paprika , sopp osv :)

116 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

© 2018 by Trude Straume