• Matpåminutter

Thaisuppe


Dagens versjon av denne Thaisuppen er med kylling. Men her kan du bruke samme base og tilsette fisk/skalldyr , eller annet kjøtt i stedet for kylling !


Oppskrift

400 g kyllingfilet 1 løk 1/2 ts fersk chili 1-2 fedd hvitløk 2 ss karri 2 gulrøtter i terninger 1 eple , skrelt og grovhakket 0,5 dl eplecider 1 boks kokosmelk lett , 400 g 8 dl kylling buljong 100 g egg nudler , kokes i egen kjele

Maizena , om du ønsker tykkere konsistens


Slik gjør du

Skjær kyllingfilet i tynne strimler og stek i olje og legg til sides når det er ferdig stekt.

Stek løk , hvitløk epler , gulerøtter i samme panne som kjøttet.

Tilsett karri og eple cider

Ha deretter i kraft og kokosmelk .

Kok opp og smak til med salt pepper og ha i kylling og la det småkoke i 10 minutter.

Nudlene kan du ta direkte i suppen ved servering , eller ha den i skål ved siden av .


SERVER gjerne litt brød ved siden av !!


TIPS : Ha gjerne oppi bambus skudd og vannkastanjer eller andre grønnsaker som brokkoli , paprika , sopp osv :)

101 visninger

© 2018 by Trude Straume