- Matpåminutter
Thai-kyllingsuppe | matpaaminutter
Oppdatert: april 4

Dagens versjon av denne Thaisuppen er med kylling. Men her kan du bruke samme base og tilsette fisk/skalldyr, eller annet kjøtt i stedet for kylling!
Oppskrift
400 g kyllingfilet 1 løk 1/2 ts fersk chili 1-2 fedd hvitløk 2 ss karri 2 gulrøtter i terninger 1 eple, skrelt og grovhakket 0,5 dl eplecider eddik 1 boks kokosmelk lett , 400 g 8 dl kylling buljong 100 g egg nudler, kokes i egen kjele
Maizena, om du ønsker tykkere konsistens
Slik gjør du
Skjær kyllingfilet i tynne strimler og stek i olje og legg til sides når det er ferdig stekt.
Stek løk, hvitløk epler , gulerøtter i samme panne som kjøttet.
Tilsett karri og eple cider
Ha deretter i kraft og kokosmelk.
Kok opp og smak til med salt pepper og ha i kylling og la det småkoke i 10 minutter.
Nudlene kan du ta direkte i suppen ved servering , eller ha den i skål ved siden av .
SERVER gjerne litt brød ved siden av !!
TIPS : Ha gjerne oppi bambus skudd og vannkastanjer eller andre grønnsaker som brokkoli , paprika , sopp osv :)