- Matpåminutter
Sprøstekt kyllingfilet | airfryer | matpaaminutter
Oppdatert: jan. 24

Hei på deg
En god stund siden forrige blogg innlegg, men jeg har dessverre vært innlagt på sykehuset. Har måttet operere 2 ganger på få dager.
Det hele har vært veldig ubehagelig og ikke minst en smertefullt opplevelse
Kom hjem på mandag kveld og begynner å kjenne tegn på bedring .
Denne deilige kylling retten, skulle jeg delt samme dag som jeg ble innlagt. Den som venter på noe godt venter ikke forgjeves.
Jeg stekte min filet i Airfryer, men du må gjerne steke den i oven eller i stekepanne .
Oppskrift 2 pers
5 poteter med skall
1 rødløk
5 ss Akasie honning
Saften av en halv lime
2 ts timian, helst frisk
2 ss hakket persille
salt&pepper
2 stk kylling filet
tomat pesto , https://www.matpaaminutter.no/h/tomatpesto-pa-5-minutter
Revet parmasan
bladspinat
reddiker
Mini paprika
cherrie tomater
Slik gjør du
1. Kok potetene og avkjøl før du deler dem opp.
2- Bland resten av ingrediensene i en skål og vendt i de lunkne potetene. Smak til med salt og pepper og evt. mer lime/honning .
3. Smør pesto utover kylling filetene og vend så i revet parmesan .
Stekes på høy varme i starten ( 200grader) og skru gjerne ned når du har fått en
fin steke skorpe. Steketiden varierer men 12 minutter i airfryer. På panne 6-7 minutter på hver siden.
4. Ha paprika og tomater inn i ovn/airfryer samtidig
5. Server kylling med de grillede grønnsakene og ha godt med spinatblader og litt reddiker på tallerken. Ha så oppå potet salat.
Velbekommen !