• Matpåminutter

Sprøstekt kylling med potetsalat

Oppdatert: 23. juli 2019


Hei på deg

En god stund siden forrige blogg innlegg, men jeg har dessverre vært innlagt på sykehuset. Har måttet operere 2 ganger på få dager.

Det hele har vært veldig ubehagelig og ikke minst smertefullt.

Kom hjem på mandag kveld og begynner å kjenne bedring .


Denne deilige kylling retten , skulle jeg delt samme dag som jeg ble innlagt. Den som venter på noe godt venter ikke forgjeves.

Jeg stekte min filet i Airfryer , men du må gjerne steke den i oven eller i stekepanne .



Oppskrift 2 pers

5 poteter med skall

1 rødløk

5 ss Akasie honning

Saften av en halv lime

2 ts timian, helst frisk

2 ss hakket persille

salt&pepper


2 stk kylling filet

tomat pesto , https://www.matpaaminutter.no/h/tomatpesto-pa-5-minutter

Revet parmasan

bladspinat

reddiker

Mini paprika

cherrie tomater


Slik gjør du

Kok potetene og avkjøl før du deler dem opp.

Bland resten av ingrediensene i en skål og vendt i poteter . Smak til med salt og pepper og evt mer lime/honning .

Smør pesto utover kylling filetene og vend så i revet parmesan .

Stekes på høy varme i starten ( 200grader) og skru gjerne ned når du har fått en

fin steke skorpe. Steketiden varierer men 12 minutter i airfryer. På panne 6-7 minutter på hver siden.

Ha paprika og tomater inn i ovn/airfryer samtidig

Server kylling med de grillede grønnsakene og ha godt med spinatblader og litt reddiker på tallerken. Ha så oppå potet salat.


Velbekommen !

144 visninger

© 2018 by Trude Straume