• Matpåminutter

GRATINERT FISKEFORM

Oppdatert: 11. sep. 2018


Tomme for middag forslag? Fortvil ikke ....

Denne lett lagde fiske formen, er utrolig smaksrik og den faller garantert i god smak hos store og små.

Har faktisk servert denne til "menn som ikke liker fisk" og som da knapt trodde det var fisk de spiste ;-)

Denne kan du servere som søndagsmiddag eller en hvilken som helst hverdag.

Har du ikke tid å koke poteter, bruk ekstra grønnsaker eller kok litt pasta i stedet!

Da har du middag ferdig på 20 minutter:)

Sunn og enkel hverdagsmat rett og slett!


Vi er så utrolig heldig som bor i nærheten av noen som selger fersk fisk, rett fra havet sprell levende. Bor du i Bergensområdet, søk her https://www.facebook.com/profile.php?id=1968945236661623&ref=br_rs


Jeg gratinerte fisken i Airfryeren min, men denne passer vel så godt i en stekeovn i en ildfast form. Se oppskrift for steketid.



Går du og lurer på om du skal kjøpe Airfryer (REKLAME) eller er nysgjerrig på hva det er?

Jeg er Ambassadør for Philips og har derfor en unik rabattkode du kan bruke på Airfryer og alt tilbehør // samarbeid med Philips Norge

Klikk da på linken og legg inn rabattkode : airfryer2017 i kassen

https://www.philips.no/shop/search/?text=airfryer



Oppskrift 2-3 personer

600 gHvit fisk ( torsk / sei / brosme / lyr / lange

4 tomater

2 rødløk

4 dl kokosmelk , lett ca ( kan byttes ut med fløte om du ikke liker kokosmelk)

Revet ost

Salt&pepper

Sitron

8 -10 poteter Poteter


Slik gjør du

Kok potetene.

Skjær løk og tomater i skiver og legg lag vis en smurt ildfast form.

Legg fiskefiletene oppå og krydre med salt& pepper.

Hell over kokos melken og ha over litt sitron saft.

Ha over revet ost og gratiner i ovnen på 200 grader til osten har fått gyllen farge.

I Airfryer på 200 grader i ca 10-12 minutter

I ovn på 200 grader i ca 16 minutter


Tips : Har du lyst å piffe den opp litt, kan du tilsette store reker i formen og gjerne ha i flere sorter fisk i formen.


Håper DU har lyst å teste denne ut og hadde satt pris på en tilbakemelding enten her eller på vår facebook side /instagram <3




0 visninger

© 2018 by Trude Straume