• Matpåminutter

Gratinert fiskeform | matpaaminutter | airfryer

Oppdatert: april 4


Tomme for middag forslag? Fortvil ikke, her får du oppskrift på en skikkelig god fiskeform med masse god smak!!


Denne lettlagde fiske formen, er utrolig smaksrik og den faller garantert i god smak hos store og små.

Har faktisk servert denne til "menn som ikke liker fisk" og som da knapt trodde det var fisk de spiste ;-)

Denne kan du servere som søndagsmiddag eller en hvilken som helst hverdag.

Har du ikke tid å koke poteter, bruk ekstra grønnsaker eller kok litt pasta i stedet!

Da har du middag ferdig på 20 minutter:)

Sunn og enkel hverdagsmat rett og slett!

Håper du vil prøve den også. Ellers så setter jeg utrolig pris på alle tilbakemeldinger.

Del gjerne oppskrift, lik videre til venner og kjente❤


Jeg gratinerte fisken i Airfryeren min, men denne passer vel så godt i en stekeovn i en ildfast form. Se oppskrift for steketid.


Oppskrift 2-3 personer

600 g Hvit fisk ( torsk / sei / brosme / lyr / lange

4 tomater

2 rødløk

4 dl kokosmelk , lett ca ( kan byttes ut med fløte om du ikke liker kokosmelk)

Revet ost

Salt&pepper

Sitron

8 -10 poteter Poteter


Slik gjør du

Kok potetene.

Skjær løk og tomater i skiver og legg lag vis en smurt ildfast form.

Legg fiskefiletene oppå og krydre med salt& pepper.

Hell over kokos melken og ha over litt sitron saft.

Ha over revet ost og gratiner i ovnen på 200 grader til osten har fått gyllen farge.

I Airfryer på 200 grader i ca 10-12 minutter

I ovn på 200 grader i ca 16 minutter


Tips : Har du lyst å piffe den opp litt, kan du tilsette store reker i formen og gjerne ha i flere sorter fisk i formen.



386 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle