Laks med eple-og karrisaus

Er du en mange som ønsker å spise mer fisk og eller trenger inspirasjon til enkle fiskemiddager på travle dager.
Superenkel fiskemiddag som lages på 20 minutter!
Er du en mange som ønsker å spise mer fisk og eller trenger inspirasjon til enkle fiskemiddager på travle dager.
Så vil jeg anbefale deg å teste ut denne. Sunn og god middag for hele familien.
Laksen på bildet her, ble grillet i Airfryer, men denne kan du uten problem steke i panne, eller i stekeovn!
Denne blir fort en av barnas favoritter også.
Denne egner seg godt å varme opp igjen, så lag gjerne flere porsjoner. Kan fint stå i kjøleskapet noen dager.
Oppskrift 2 personer
- 250 gram Laks/ørret
 - fiskekrydder
 - 120 fullkornris
 - brokkoli
 
Til saus
- 1 dl kokosmelk lett
 - 1 eple uten skall
 - 1-2 ts Sukrin Gold ( eller annen søtning)
 - 2 ts karripulver
 - salt &pepper
 - chili, valgfritt
 
SLIK GJØR DU
- Kok ris som anvist på pakken.
 - Grill laksen i airfryer 175 i ca. 8-10 min, eller i stekeovn på 180 i ca.10-12 minutter. Kommer an på tykkelsen på filetene.
 - Kok opp kokos melken og ha i eple ( raspes på rivjern), karri og sukrin. La det få et oppkok og skru ned varmen umiddelbart og bare la den småputre et par minutter. Smak til!
 - Server med ris og dampet brokkoli.
 







