Eggewrap med spekeskinke

God kveld! Da var det Eggewrap som sto for tur på Bloggen.
God kveld!
Da var det Eggewrap som sto for tur på Bloggen.
Den kan lages i utallige varianter og fylles med det meste.
Dette er en meget kjapp, enkel og ikke minst smaksrik rett.
Du lager den på ca 5 minutter og den passer som frokost, lunsj, kveldsmat eller som matpakke.
Kanskje dette kan bli din nye frokost favoritt??
Oppskrift 1 Wrap
- 2 egg små, eller 1 stort egg
 - 0,5 ts Gurkemeie, kan droppes
 - 1 ss lettmelk
 - Kvernet pepper
 - Liten klype salt
 - 1 ss frisk timian eller halt ts tørket
 - 3 skiver Stranda skinke
 - 2 skiver lett hvitost
 - 2 ss granateple
 - Halv tomat
 - 3-4 skiver rødløk
 - Salat, hjertesalat
 
Slik gjør du
- Varm opp stekepanne og visp egget godt og ha i melk og Gurkemeie. Ha egget over i stekepanne og strø på krydder og urter.
 - Skru av platen og sett panna litt til siden. Når den er ikke lengre har rennende væske på toppen,er den ferdig.
 - Snu stekepannen og «dropp» Wrappen på en tallerken og kjøl så vidt ned før du fyller den med grønnsaker, skinke og ost.
 - Rull den sammen og server.
 
Kommentar: Skal du ha den som matpakke, pakk den i matpapir eller aluminium folie
Bruk #matpaaminutter