Grove bagels med cottage cheese – uten gjær, klare på 30 minutter
ANNONSE|| Disse grove bagelsene med cottage cheese, er bakt i airfryer, lages uten gjær og er klare på under 30 minutter – perfekte til frokost, lunsj eller matpakke. 🥯 Jeg elsker bakst som kan lages raskt, uten heving og med ingredienser mange allerede har hjemme. Disse bagelsene er perfekt for deg som liker det på samme måte – grove, saftige, svært proteinrike, smakfulle og toppet med mitt hjemmelagde everything bagel-krydder som gir ekstra crunch og en herlig smak! I stedet for gjær bruker jeg bakepulver som hevemiddel. Det gjør at bagelsene kan lages på under 30 minutter, uten ventetid på heving. Perfekt når du vil bake på impuls – eller bare har dårlig tid i hverdagen. Jeg laget mine i airfryer, men du kan fint steke dem i stekeovnen også. Fordelen med airfryer er at det går raskere og du får en fin og jevn steking. Jeg valgte denne gangen å bruke cottage cheese ( jeg var tom for gresk yogurt). Fordelen med cottage cheese
Jeg brukte Typhur Dome 2 til å steke bagelsene i. Dette er en airfryer jeg har brukt godt siden i sommer. En airfryer som skiller seg godt ut i mengden av alle de tyvetalls airfryere jeg har testet de siste 8 årene. Prisen er noe stivere, men det er også en helt usedvanlig bra airfryer. Du kan lese mer om den HER
JULKAMPANJE hos CULINOR.no'
Typhur Dome 2 Airfryer koster opprinnelig 8999kr. Kampanjen nå er 5999, MEN med vår rabsattkode får du ytterligere rabatt på 900 kr og prisen vil da være: 5099 kr med RABATTKODE: trude15
Den har et unikt utseende. Enorm kapasitet og er lynrask! Det mest unike med denne, er at her kan du endelig bake og den tar baking til nye høyder. Du kan steke pannekaker, kaker, boller og for å ikke snakke om PIZZA. Steker pizza som i en pizzaovn,bare se HER
I tillegg all annen type mat som kylling, fisk, biff, alt-i ett måltider og mye mye mer.

Oppskrift Grove bagels ( 6 stk)
- 1 stor boks Cottage Cheese, valgfri den med vanilje kan også brukes
- ca.150 g hvetemel
- ca. 150 g havremel
- 1 stor ts bakepulver
- 3 ss olivenolje
- 1 egg til pensling
- ca. 6 ss bagelskrydder
Mengde mel kan variere noe utifra hvilken cottage cheese du går for. Juster mengde underveis. Blir den for tørr, tilsett litt olivenolje.
Bagels krydder (du må gjerne halvere mengde om ønskelig, men dette krydderet er godt på mye mer enn bare bagels.
- 3 ss granulert tørket hvitløk
- 3 ss granulert løkflak
- 4 ss sesamfrø hvite
- 2 ss sorte sesamfrø
- 2 ss valmuefrø
- 1 ss flaksalt
Slik gjør du
- Kjør cottage cheese glatt med en stavmikser. Vend så inn havermel og hvetemel sammen med bakepulver. Juster med olje om behov. Bland godt og la deigen hvile et par minutter.
- Ha mel på bakebordet og litt olje på hendene. Form 6 boller og lag så et hull i midten. Du velger selv hvor stort det skal være, se video hvis du er usikker. Jeg former de som en stor smultring, men med større hull i midten.
- Smør din airfryer med olje i bunnen om du ikke har nonstick. Bruker du bakeark, fjern bakearket og stek uten de siste 5 minuttene. Noen airfryere krever også at du snur bakverk for best resultat.
- Stek bagelsene på 175℃ i ca. 20 minutter eller til de er gjennomstekte.
- La bagelsene kjøle seg ned et par minutter før servering.








