• Matpåminutter

Tomatpesto | matpaaminutter

Oppdatert: april 21


TOMATPESTO er så godt!

Stappfull med god smak og kan brukes til å løfte de fleste retter til det bedre.

Brukes i pasta, på pizza, på brød, i salat, på fisk osv.

Vi laget denne i går, da vi skulle bake Grov foccacia ( OPPSKRIFT KOMMER )

Å bruke denne pesto i brødet, gir brødet en veldig god smak !

Alle burde ha hjemmelaget pesto i kjøleskapet om den er rød eller grønn ;)

Lag den, så forstår du hvorfor!


OPPSKRIFT


1pk soltørkede tomater ( 100g) bløtlegg i varmt vann mens du gjør klart alt det andre

1 Pk. pinjekjerner

1 kinesisk hvitløk /1-2 fedd

1 ss presset sitron saft

1 dl revet parmesan

2 dl raps og olivenolje ( ha mer om du ønsker tynnere konsistens )

salt og pepper


Slik gjør du

Rist pinje kjernene i en tørr stekepanne i Ca. 1 minutt.

Ha alt oppi en blender og kjør til den blir glatt og fin. Juster med olje til riktig konsistens og smak til med salt og pepper.




61 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle