• Matpåminutter

Nakkekotelett med tomatsalat | grillmat


En av mine favoritter i Airfryeren!

Du kan selvsagt grille kotelettene, steke i panne eller i ovn.

Kjøttet blir veldig saftig, samtidig som du får en sprø stekeskorpe.

Tar heller ikke mange minuttene å tilberede denne retten!



Dette trenger du til 1 person


1 stk tortilla lefse

1 stk nakkekotelett, kredre med salt og pepper


1 stor tomat, gjerne klasetomat

1/2 rødløk

2-3 friske peppermynte blader

1 ss hakket frisk persille

1-2 ss granat eple eddik eller sirup. kjøpes hos Oliviers &Co Bergen

1/2 ss Sumac, krydder du får kjøpt i innvandrer butikk, veldig god smak

1 ss olivenolje


granateple, valgfritt

basilikumpesto, valgfritt


Slik gjør du

Ha koteletten i Airfryeren og stek på 200 grader i ca 12 min (se an tykkelsen). Hakk tomater og løk og bland godt. Ha i alt det andre og la det stå å trekke en stund før servering. Server med lefse og ha gjerne litt Pesto og granateple kjerner til.

Bruker å skjære kjøttet opp og pakker i litt lefse og spiser tomat salaten med en spiseskje. Det er vanvittig god smak i denne salaten og vil tro du blir like begeistret:)


Her er samme rett, bare at lefse er byttet ut med salat og feta ost

456 visninger

© 2018 by Trude Straume