- Matpåminutter
Nakkekotelett med tomatsalat | grillmat

En av mine favoritter i Airfryeren!
Du kan selvsagt grille kotelettene, steke i panne eller i ovn.
Kjøttet blir veldig saftig, samtidig som du får en sprø stekeskorpe.
Tar heller ikke mange minuttene å tilberede denne retten!
Dette trenger du til 1 person
1 stk tortilla lefse
1 stk nakkekotelett, kredre med salt og pepper
1 stor tomat, gjerne klasetomat
1/2 rødløk
2-3 friske peppermynte blader
1 ss hakket frisk persille
1-2 ss granat eple eddik eller sirup. kjøpes hos Oliviers &Co Bergen
1/2 ss Sumac, krydder du får kjøpt i innvandrer butikk, veldig god smak
1 ss olivenolje
granateple, valgfritt
basilikumpesto, valgfritt
Slik gjør du
Ha koteletten i Airfryeren og stek på 200 grader i ca 12 min (se an tykkelsen). Hakk tomater og løk og bland godt. Ha i alt det andre og la det stå å trekke en stund før servering. Server med lefse og ha gjerne litt Pesto og granateple kjerner til.
Bruker å skjære kjøttet opp og pakker i litt lefse og spiser tomat salaten med en spiseskje. Det er vanvittig god smak i denne salaten og vil tro du blir like begeistret:)
