• Matpåminutter

GRILLET LAKS med eple& karrisaus

Oppdatert: 4. jan. 2019


SUPER ENKEL middag som lages på 20 minutter!!

Er du en mange som ønsker å spise mer fisk og eller trenger inspirasjon til enkle fiskemiddager på travle dager.

Så vil jeg anbefale deg å teste ut denne.

Sunn og god middag for hele familien.


Laksen på bildet her, ble grillet i Airfryer, men denne kan du uten problem steke i panne, eller i stekeovn!

Denne blir fort en av barnas favoritter også.

Denne egner seg godt å varme opp igjen, så lag gjerne flere porsjoner. Kan fint stå i kjøleskapet noen dager.



Oppskrift 2 personer

250 gram Laks/ørret

120 fullkornris

brokkoli


Til saus

1 dl kokosmelk lett

1 eple uten skall

1-2 ts sukringold ( eller en liten ts sukker)

2 ts karripulver


SLIK GJØR DU


Kok ris som anvist på pakken.

Grill laksen i Airfryer 175 i ca. 6 min, eller i stekeovn på 180 i ca.10 minutter.

Kok opp kokos melken og ha i eple ( raspes på rivjern) , karri og sukrin .

La det få et oppkok og skru ned varmen umiddelbart og bare la den småputre et par minutter.

Server med ris og dampet brokkoli.



0 visninger

© 2018 by Trude Straume