- Matpåminutter
Kyllingwraps med tzatziki |matpaaminutter
Oppdatert: 27. jan. 2019

Vi liker vel alle Enkel, sunn og næringsrik mat som er raskt å lage ??
Kylling wrap som kan kan nytes hvor som helst, når som helst.
Den kan fint lages dagen før, så lenge den oppbevares kjølig.
Perfekt turmat/matpakke, lunsj, middag og til og med som snacks en kveld!
Det aller beste, må nesten være at den lages på veldig FÅ MINUTTER!
Denne gangen har jeg testet ut en krydder miks fra Santa Maria som heter "crispy chicken spice mix"
Stekte kyllingen i Airfryer til den ble crispy utenpå og saftig inni.
Angelica på 5 år, syns det var veldig godt, så blir ikke lenge til neste gang.

Oppskrift til 2 wraps
2 fullkorn wraps
250 g kyllingfilet
1/2 pk crispy chicken spice mix
1/2 ss olje
1/2 mango
2 mini agurk
2 mini paprika
Ruccula salat
Tzatziki dressing, se oppskrift under
Slik gjør du
Skjær kyllingen opp i mindre stykker og bland i kryddermiksen, tilsatt olje.
Legg i Airfryeren og stek på 200 grader i ca 10 minutter, eller legg på stekebrett men bakepapir og stek i ovnen på 200 grader i ca 10-15 minutter.
Kutt opp grønnsaken og smør så Tzatziki utover Wrapsene og legg salat oppå.
Deretter fordeler du grønnsakene over og avslutter med kyllingen og evt litt dressing oppå.
Brett kantene inn mot midten og rull den sammen.
Pakk den gjerne i matpapir eller i folie om du ikke skal spise den en gang!
Oppskrift Tzatziki
2 dl gresk yoghurt
1 fedd hvitløk
1/2 ts salt
1 agurk
liten klype sukrin gold /sukker
kvernet pepper
lime
Slik gjør du : Riv agurken på et rivjern og ha på saltet. La det trekke i ca 5 minutter.
Klem ut saften ved å pakke agurken i et håndkle.
Bland sammen alt det andre og smak til med pepper og lime!
