Spagetti med gorgonzola og hvit trøffelolje

Denne enkle pastaretten, smaker aldeles nydelig og fikk derfor navnet "HIMMELSK SPAGETTI" Denne MÅ du prøve! Meatfree monday, et fenomen som har fått Nordmenn til å spise mindre kjøtt. Minst en dag i uken. Kjøttfritt betyr ikke at maten blir kjedeligere eller mindre smaksrik. Det er vel så godt og noen retter smaker faktisk bedre enn du tror. Selv er det ikke noe vi lager spesielt ofte, men har som mål å bli flinkere til å prioritere det fremover. Såklart kan du ha grillet kyllingfilet til denne retten også, om du ikke helt tørr å begi deg ut i Vegetar verden:-D Har du ønsker om spesifikke VEGETARISKE retter, send meg beskjed via mail eller Dm.
Oppskrift 2 personer
- 130-150 gram spagetti eller Pasta Linguine
- 2 håndfull spinat blader
- 5 Aromasopp
- 15 småtomater i forskjellige former og farger, eks. cherry/Kumato/plommetomat
- 60 gram Gorgonzola
- Revet Parmensan
- 2 ss hvit trøffel olje (fra Oliviers &Co)
- Salt & pepper
- olje til steking
Kommentar: Trøffel olje får du kjøpt i de fleste matvare butikker, som Meny,eller andre medgodt utvalg. Men har du en Oliviers & CO i nærheten, vil jeg anbefale den. Veldig god smak og vil gi deg det lille ekstra!
Slik gjør du
- Kok pasta som anvist. Del tomater i to og fres på stekepanne. Fres sopp og ha tilslutt i spinat. Strø litt havsalt over og ha kvernet pepper på grønnsakene.
- Sil pasta og ha den tilbake i panna.
- Tilsett Gorgonzola og rør inn i pastaen. Når den er smeltet inn, ha i grønnsakene og vend inn trøffel oljen. Avslutt med å litt kvernet pepper og server.
- Revet Parmesan serverer du i en skål ved siden av, så kan du selv bestemme mengde.