Fullkorns Lasagne med cottage cheese

Vi lager ofte Lasagne med lomper i stedet for pasta plater, men i dag har vi fullkorn pasta plater i. Mens ostesausen, er erstattet med Cottage cheese!
Lasagne med små endringer, som vil gi deg en bedre metthet følelse og som i tillegg smaker vel så bra
Vi lager ofte Lasagne med lomper i stedet for pasta plater, men i dag har vi fullkorn pasta plater i. Mens ostesausen, er erstattet med Cottage cheese!
Salat er en absolutt nødvenighet til Lasagne, synes jeg i hvertfall
Vi bruker for det meste oljer og eddik i salater og ikke majones dressinger.
Smaksans, men vil anbefale deg å ta en tur innom Olivers& Co og få litt veiledning.
Der har de mange gode oljer og eddiker som jeg anbefaler på det sterkeste å prøve ut!

OPPSKRIFT 4 porsjoner
- 400gkarbonadedeig
 - 1 løk
 - 2 fedd hvitløk
 - 400 ml hermetiske tomater
 - 2 ss tomatpure
 - 1/2 dl vann
 - 1/2 dl lett matfløte
 - 1 ss paprikakrydder
 - 1 ss sukrin gold
 - 1 ts basilikum ( frisk om du har)
 - 1 ss timian
 - Salt og pepper
 - Fullkorn pastaplater
 - 1 stor box cottage cheese
 - 200 g revet lett ost
 
Slik gjør du
- Brun karbonadedeigen i en stekepanne i litt olje. Finhakk løk, hvitløk og ha det over i kjøttet. La det surre til løken er blank. Ha i tomatpure og krydder. Tilsett de hermetiske tomatene og kok opp. Smak til. La det putre på medium varme i 5 minutter
 - Legg kjøttsaus, pastaplater og Cottage cheese lagvis i en ildfast form, og avslutt med ost på toppen. Stekes på 180° i Ca. 30 min
 - Server med en deilig salat, kan bestå av for eksempel : feldsalat, paprika, tomater, agurk, rødløk. fetaost og lime Blandet i eddik og balsamico som dressing (Som avbildet).