- Matpåminutter
Vaffeldagen | Sukkerfrie fullkornsvafler
Oppdatert: 24. mars 2019

Den store VAFFELDAGEN er i år som i fjor den 25 mars, altså i morgen!
har vært inne frisket opp denne med nye bilder i dag.
Vi laget vafler i ettermiddag, det vil si min datter laget, jeg stekte.
I morgen blir de med som frokost i barnehagen.
Fullkornvafler kan like godt spises til frokost som dessert.
Under oppskriften finner du masse tips til hva som passer å ha på disse herlige vaflene.
Du finner flere varianter av vafler her på nettsiden, bruk søkefeltet.
Om du ikke fristes av disse, anbefaler jeg deg å søke opp Pizzavafler i søkefeltet.


Denne oppskriften gir ca 8-10 vafler
3 egg
150 g Fibra fullkornsmel
100 g hvetemel
1 ts bakepulver
4 ss sukrin gold
0,5 ts kardemomme
2,5 dl lett melk
30 g smør
3 ss lett rømme / mager kesam
1 ts vanilje pulver/stevia dråper med vanilje eller lignende
PS: i dag tok vi en liten slump zero vaniljesaus, i steder for vaniljepulver.
Slik gjør du:
Bland sammen alt det tørre og ha deretter i væske.
Rør inn smeltet smør til slutt.
La den røren hvile noen minutter før steking.
Dette er godt sammen /på/til vaflene: Rømme/kesam, syltetøy, frukt & bær, smør &brunost, ost& skinke, sjokoladepålegg, valgfri is osv....
Banan ogbær med salt karamellsaus var på mine to i dag!

