- Matpåminutter
Proteinrikt langpanne brød uten gjær og elting

Ny uke med nye muligheter.
For min del skal uken brukes på komme til hektene igjen etter 2 uker med å være 80% sengeliggende :-)
Ønsker dere en superfin uke !
Oppskrift
1 STOR BOX COTTAGE CHEESE HALV BOKS MAGER KESAM CA 350 G HAVREGRYN 2 GULRØTTER ,RASPET 4 EGG 1 TS SALT 1 TS HVITLØKSPULVER 2 TS BAKEPULVER
TOPPING : MALDONSALT , SOLSIKKEKJERNER OG SESAMFRØ
Slik gjør du
Bland først alt det våte og ha deretter i resten. kjør glatt med stavmikser . Ofte må jeg ha i mer gryn , varierer litt fra gang til gang . ( du ser på bilde nr 3 konsistens på røren) Fordel så røren utover langpanne på bakepapir. bruk slikkepott som du dypper i kaldt vann underveis.
Stek så på midterste rille , varmluft 200 ° ca 30 min .
PS: denne oppskriften er den samme jeg bruker til å lage rundstykker og vanlig brød med CC .
Syns det er greit med variasjon og endre form i blant . Frys ned og husk å legge mellomlags papir i mellom lagene.
Disse er SUPRE å putte i brødristeren !

