• Matpåminutter

Hjemmelaget Barbequesaus


Hjemmelaget BBQ, saus med massevis av god smak!

Den kan brukes til å marinere kjøtt i, eller bare pensle kjøtt med før du griller det.

Du kan bruke den som saus ved siden av kjøtt og grønnsaker, du kan tilsette den i majones og du får en herlig dressing som er perfekt til en biff Burger!

Flere bruker også BBQ saus til Pulled Pork sammen med coleslaw.

En annen god kombinasjon er å blande den i pasta sammen med en skvett fløte!

Og Ikke minst får du de beste Spareribs, ved å marinere de i Barbeque Saus før du griller de.


Det er nok mange flere retter du kan bruke den til! Kommer garantert mer fra meg når #grillsesongen kommer skikkelig i gang!!


Ha en flott fredag videre og send meg gjerne spørsmål i "chatten" eller kommentarfeltet om du lurer på noe:-)


Oppskrift Barbeque Saus, tilsvarer et glass på ca 4 dl

1 løk

1 hvitløk eller 2 fedd

1 boks hakkede tomater

3 ss akasie honning

3 ss sukrin gold

3 ss ketchup

10-15 dråper tabasco

3 ss worchester saus

2 ss eddik 7%

2 ss aromat

3 ss chili saus

2 ss grov sennep

2 ss røykolje, se bilde og gå til en Meny butikk eller en butikk med godt utvalg!


PS: røykolje er vesentlig for å få den rette smaken, men kan lages uten om du ikke skulle få fatt i den!


Slik gjør du :

Ha alt over i en liten kjele. kok opp, smak til og kjør den glatt med blender. La den småkoke i minst 15 minutter!




0 visninger

© 2018 by Trude Straume