• Matpåminutter

Frokost-wrap med egg og bacon| matpaaminutter


Frokost/lunsj wrap ( Quesadilla ) med egg og bacon, et skikkelig digg måltid som i tillegg er lynkjapt og ikke minst enkelt å lage!


Jeg tror at dette fort kan bli en suksess både for voksne og barn.

Den er aller best å spise varm, men kan helt fint pakkes med i lunsjboksen:-)

Gi den gjerne et forsøk. Om du ikke liker alt jeg har pakket inni denne, så har du kanskje blitt inspirert til å lage din egen vri på den!


Ha en fortsatt fin Påske<3


Du trenger ikke mange INGREDIENSER, som du ser på bildet ovenfor. Pluss pepper og olje.

Sjekk gjerne ut min REEL-video når vi laget denne: https://www.instagram.com/p/CNHXqmWgdeR/?utm_source=ig_web_copy_link



Dette trenger du til 1 WRAPS:


1 tortilla lefse

1 egg

ferdig stekt bacon

1/2 avokado

1/2 tomat

2 ss revet mozzarella

olje/fett til steking

Pepper


Slik gjør du:

  1. Finn frem alle ingrediensene. Visp egget godt i en skål. Del opp avokado og tomater.

  2. Sett stekepanne på varme, men ikke fullt. Ha i egget og sving litt på pannen slik at egget fordeler seg godt utover. Legg deretter på lefsen. La den ligge til du ser at egget har festet seg i lefsen.

  3. Vend om og begynn å legge på fyllet. Slik du ser i bildene over. Jeg begynte med bacon, etterfulgt av avokado, tomat, revet ost og litt pepper.

  4. Brett så begge kanter inn mot midten. Snu den slik at kantene, slik at kantene blir limt godt sammen. Snu deretter og stek på andre siden til den har en fin og gyllen farge.

  5. Ta den ut av stekepanna og server slik den er, eller del den opp med et pizzahjul.



171 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle