• Matpåminutter

Basilikumpesto| matpaaminutter

Oppdatert: april 1



OPPSKRIFT


1 stor potte basilikum

1 kinesisk hvitløk

3 ss pinje kjerner , ristes litt på stekepanne uten fett

60 g revet parmesan

saften av sitron, tilsvarende 1 ts

2 dl raps olje


Slik gjør du

Rist pinje kjerner i en tørr stekepanne eller 2-3 minutter i airfryer. Ha så alt i en blender og smak til med salt og pepper. Smak til!


Pesto er en Italiensk saus som kan lages i mange varianter. Basilikum er min favoritt! Den smaker så utrolig godt og den kan brukes til så utrolig mye.

Du er en perfekt smak forsterker i uendelig mange retter .

Eksempel som dressing i salat , ha den i pasta , som marinade til fisk og kjøtt , ha den på brød/toast, i bakst o.l


Blir glad hvis du legger igjen en kommentar og eller liker innlegget!

27 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

© 2018 by Trude Straume