• Matpåminutter

Taco Pannekaker til frokost eller dessert!


Taco-desserten du kan nyte til frokost, lunsj og/eller til kveldsmat!

Super enkle, litt sunnere og proteinrike pannekaker fylt med deilig frukt &bær.

Luftig krem av cottage cheese, gresk yoghurt og ikke minst den gode ("tacosausen" ) flytende appelsinblomst honningen.

Seriøst godt!!!




Oppskrift ca 10 stk


3 ss gresk yoghurt naturell

4 egg

2 ts bakepulver

40 g havregryn/mel (ha havregryn i en blender og lag ditt eget mel istedet for å kjøpe)

50 g sammalt spelt

70 g siktet spelt

2 ts bakepulver

1 ss smeltet smør eller olje

1,5 dl lettmelk eller skummet kulturmelk



FRUKT OG BÆR ( bruk dine favoritter og det som du har )

blåbær

jordbær

gul kiwi

aprikoser

mango


Honning

mager cottage cheese

gresk yoghurt


Slik gjør du


Bland egg og yoghurt godt sammen og ha deretter i alt det tørre og spe med melken.

Kjør glatt med stav mikser eller blender.

Ha i smør og la den svelle et par minutter før du steker de.

Ikke snu pannekakene før du ser det kommer bobler.

Husk også at når de er snudd trenger de knapt steke på andre siden.

Jeg bruker å lage mine nokså tykke, men du lager den tykkelsen du selv foretrekker.


Lag en krem av cottage cheese og gresk yoghurt (blander 50/50) ha i frukt og krem og ha over honning til slutt.





© 2018 by Trude Straume