Lompe Nachos| matpaaminutter|airfryer

 

Å lage chips av lomper er utrolig enkelt og det tar heller ikke lang tid. 

Å lage chips av lompene som ligger i posen, fremfor å kaste er både smart og økonomisk. 

Lompechips kan du bruke som snacks, lage nachos, bruke til taco, ved en salat og mye mer.

Oppskrift

  • 4 lomper
  • 120 g Kylling kjøttdeig/ karbonadedeig
  • 1 ss taco krydder ( evt hjemmelaget: salt, pepper, cumin, chili, paprika , hvitløk , oregano )
  • 3 ss vann
  • avokado
  • salsa/ taco saus
  • lett rømme/ mager kesam
  • rødløk
  • hakket persille
  • Norvegia lett, eller den du foretrekker best
  • olivenolje

krydder

  • 1 ss salt
  • 1 ss pepper
  • 2 ss paprika
  • 2 ss hvitløk
  • 1 ts løkpulver

Slik gjør du

  1. Del Lompene opp med et pizzahjul, del i 16 deler trekanter, eller mindre. Pensle lompene / evt spray fett så vidt med litt olje og ha på ønsket mengde krydder.
  2. Sett i forvarmet stekeovn på 200 grader i ca. 8-10 min. I airfryer ca. 175 ℃ airfryer i ca. 10 minutter, eller til den er sprø og gyllen.
  3. Stek kjøttdeig og ha i alt krydder og litt vann til passe konsistens ( som taco) fordel kjøtt utover chipsen og ha på hakket rødløk og ha over revet ost.
  4. Stek i ovnen på ca 180 grader til osten er gyllen. I airfryer 185℃ i 5-6 minutter.
  5. Server med taco saus, most avokado ( evt guacamole ) og lett rømme

Se en kort video her hvordan jeg laget chips av tortillalefser HER

Tips : Ha gjerne en god salat som tilbehør også !!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Translate »
Nyhetsbrev: Få nyeste oppskrifter direkte på epost. Trykk her for å melde deg på
Nyhet! DEN STORE AIRFRYERKOKEBOKA 2 er her. Forhåndsbestill her!
+