• Matpåminutter

Salat med spekeskinke | matpaaminutter

Oppdatert: april 2


Sommeren nærmer seg og da er det godt å ha et godt utvalg av salater å velge i mellom:-)


Denne digge salaten, er en knasende god og kan spises som et eget måltid. Men den kan også være det perfekte tilbehør til kjøtt og fisk.

Personlig liker jeg at salaten har god smak, så i tillegg til gode grønnsaker, bruker jeg svært ofte en kombinasjon av eddik og olje over salaten.

Mine favoritter er oljer og eddik fra Oliviers &Co. Bare så synd vi ikke har butikkene her i Bergen lengre, sukk!

Har brukt disse fast i en årrekke og fikk gleden av å jobbe der en liten stund. Elsker ALT de har/hadde.

Har du ikke tilgang på disse eddikene, kan du bruke balsamico som erstatning.



Dette trenger du:


1 god håndfull hjertesalat

8-10 skiver med spekeskinke

1/4 agurk

3-4 mini plommetomater

2 egg, hardkokte

1 nektarin

bladpersille

1 ss revet Parmesan


Vinaigrette: 2 ss mango eddik, 4 ss grønn sitronolje, 1 klype salt, 1 klype pepper(gjerne mix pepper)



Slik gjør du

Kok eggene og vask salaten.

Kutt alle grønnsaker og del salaten med hendene. Bland alt godt og lag Vinaigrette.

Her blander du alt i en liten skål og heller så over salaten.

Bland godt og ha på egg og skinke. Avslutt med revet Parmesan og gjerne en klype pepper.





252 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

© 2018 by Trude Straume