• Matpåminutter

Sommersalat med spekeskinke


// REKLAME

En knasende god salat, kan være det perfekte tilbehør til kjøtt og fisk.

Men det kan også være et komplett måltid.

Personlig liker jeg at salaten har god smak, så i tillegg til gode grønnsaker, bruker jeg ALLTID en kombinasjon av eddik og olje over salaten.

Mine favoritter er oljer og eddik fra Oliviers &Co.

Har brukt disse fast i en årrekke.

Stikk gjerne innom en av butikkene deres. Her I Bergen har de 4 butikker og de er knallgode på smaks kombinasjoner. Her kan du også smake og teste hvert eneste produkt.



Dette trenger du til en stor skål


1 god håndfull hjertesalat

8-10 skiver med spekeskinke

1/4 agurk

3-4 mini plommetomater

2 egg, hardkokte

1 nektarin

bladpersille

1 ss revet Parmesan


Vinaigrette: 2 ss tomat&basilikum eddik, 4 ss grønn sitronolje, 1 klype salt, 1 klype pepper(gjerne mix pepper)



Slik gjør du

Kok eggene og vask salaten.

Kutt alle grønnsaker og del salaten med hendene. Bland alt godt og lag Vinaigrette.

Her blander du alt i en liten skål og heller så over salaten.

Bland godt og ha på egg og skinke. Avslutt med revet Parmesan og gjerne en klype pepper.






252 visninger

© 2018 by Trude Straume