- Matpåminutter
Protein rundsykker| matpaaminutter
Oppdatert: 28. des. 2019

Hei!
I går lagde jeg ny runde med protein rundstykker. Veldig glad i basis oppskriften, men gjør ofte en liten vri på dem for ikke gå lei:-p
Denne gangen valgte jeg å lage rundtrykker i litt oval form. Tilsatte Chia frø og Philadelphia ost i deigen.
Litt for smakens skyld, men også for å få i mer næring. Chiafrø inneholder mye Omega-3 og blant annet fiber.
Denne er den beste av kanskje 10 varianter jeg har laget så langt,av denne typen proteinbrød.
Håper du har lyst å teste de ut også og at du blir like fornøyd:-)
Send meg gjerne en tilbakemelding her, eller bruk #matpaaminutter på Instagram
Oppskrift ca 12 rundstykker
4 egg
1 stor boks mager cottage cheese
200 g lettkokte havregryn
50 g chiafrø
1/2 ts salt
1 ts bakepulver
2 ss Philadelphia light
Slik gjør du
Sett ovnen på 210 grader.
Bland alt i en stor bolle og kjør massen sammen med en stavmikser.
La den stå å svelle i 5 minutter.
Ha et glass med kaldt vann og en spiseskje når du skal forme rundstykkene.
Deigen er nokså klissete.
Stek i midterste del av ovnen i ca. 20-30 minutter se det ann.
I airfryer ca 17 minutter på 170 grader og evt. 2 minutter ekstra på 190 grader for ytterligere Crisp
Tips: Nystekte rundstykker smaker himmelsk med brunost på.
Rundstykkene oppbevarer jeg på en krukke, men fryser ned det som vi ikke klarer spise innen 2-4 dagers tid.
