• Matpåminutter

Protein rundsykker| matpaaminutter

Oppdatert: 28. des. 2019


Hei!

I går lagde jeg ny runde med protein rundstykker. Veldig glad i basis oppskriften, men gjør ofte en liten vri på dem for ikke gå lei:-p


Denne gangen valgte jeg å lage rundtrykker i litt oval form. Tilsatte Chia frø og Philadelphia ost i deigen.

Litt for smakens skyld, men også for å få i mer næring. Chiafrø inneholder mye Omega-3 og blant annet fiber.


Denne er den beste av kanskje 10 varianter jeg har laget så langt,av denne typen proteinbrød.

Håper du har lyst å teste de ut også og at du blir like fornøyd:-)

Send meg gjerne en tilbakemelding her, eller bruk #matpaaminutter på Instagram


Oppskrift ca 12 rundstykker

4 egg

1 stor boks mager cottage cheese

200 g lettkokte havregryn

50 g chiafrø

1/2 ts salt

1 ts bakepulver

2 ss Philadelphia light


Slik gjør du


Sett ovnen på 210 grader.

Bland alt i en stor bolle og kjør massen sammen med en stavmikser.

La den stå å svelle i 5 minutter.

Ha et glass med kaldt vann og en spiseskje når du skal forme rundstykkene.

Deigen er nokså klissete.

Stek i midterste del av ovnen i ca. 20-30 minutter se det ann.

I airfryer ca 17 minutter på 170 grader og evt. 2 minutter ekstra på 190 grader for ytterligere Crisp



Tips: Nystekte rundstykker smaker himmelsk med brunost på.

Rundstykkene oppbevarer jeg på en krukke, men fryser ned det som vi ikke klarer spise innen 2-4 dagers tid.






1,078 visninger

© 2018 by Trude Straume