- Matpåminutter
Rykende fersk LØKSUPPE
Oppdatert: 18. jan. 2018

Varm , krydret suppe med litt brød på siden , slår aldri feil .
Løksuppe kan du få laget ferdig på 10 minutter om du vil .
Fransk løksuppe , er en klassiker med toast på toppen .
I dag valgte jeg å bruke opp noen krutonger som sto på en krukke og droppet ost og gratinering.
OPPSKRIFT ca 4 porsj
5-6 kepaløk
1 kinesisk hvitløk
1/2 ts sukringold
1 liter ferdig utblandet kylling buljong
3 ss olje til steking
1 ts fibra fullkorn
salt og pepper
frisk timian
saften av 1 ss sitron
4 porsjoner krutonger
Slik gjør du
Skjær løk i runde skiver .
Fres i olje sammen med sukrin og hvitløk til løken får litt gyllen farge.
Ha så i mel og rør godt , før du tilsetter kraft og litt fersk revet timian.
Server rykende varm ,med krutonger på toppen sammen med litt timian.
Smak til med salt , pepper og sitron
Tips : smaker utrolig godt med litt brød og smør attåt :)
