• Matpåminutter

Pølse-wok | matpaaminutter

Oppdatert: april 2


Har du enda ikke testet PØSE WOK, så er det jammen på tide!

Kjøttpølser sammen med masse grønnsaker og pasta, slår aldri feil.

Passer hele familien og restene, hvis du er heldig å ha igjen da. De kan du putte i lunsjboksen;-)

Bytt gjerne ut kjøttpølser med magrere variant. Er godt utvalg i butikkene disse dager!


Dette trenger du


Kjøttpølser

pastaskruer

blomkål

paprika , gjerne flere farger

spinat blader

løk

vårløk

hvitløk

timian, urter frisk eller tørket

salt & pepper


Slik gjør du

Kok pasta som anvist på pakken og kutt grønnsaker mens den koker.

Bruk de grønnsakene du vil, fint å få brukt opp det en har liggende.

( gulrot, blomkål, brokkoli, bruker jeg å forvelle et par minutter før jeg steker de)

Stek pølseskivene i litt olje sammen med løken.

Ha i hakket hvitløk og resten av grønnsakene.

Rist på wok panna innimellom, slik at det alt blir stekt.

Smak til med salt og pepper og klipp over fersk timian like før det er klart!

143 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

© 2018 by Trude Straume