- Matpåminutter
Pølse-wok | matpaaminutter
Oppdatert: april 2

Har du enda ikke testet PØSE WOK, så er det jammen på tide!
Kjøttpølser sammen med masse grønnsaker og pasta, slår aldri feil.
Passer hele familien og restene, hvis du er heldig å ha igjen da. De kan du putte i lunsjboksen;-)
Bytt gjerne ut kjøttpølser med magrere variant. Er godt utvalg i butikkene disse dager!
Dette trenger du
Kjøttpølser
pastaskruer
blomkål
paprika , gjerne flere farger
spinat blader
løk
vårløk
hvitløk
timian, urter frisk eller tørket
salt & pepper
Slik gjør du
Kok pasta som anvist på pakken og kutt grønnsaker mens den koker.
Bruk de grønnsakene du vil, fint å få brukt opp det en har liggende.
( gulrot, blomkål, brokkoli, bruker jeg å forvelle et par minutter før jeg steker de)
Stek pølseskivene i litt olje sammen med løken.
Ha i hakket hvitløk og resten av grønnsakene.
Rist på wok panna innimellom, slik at det alt blir stekt.
Smak til med salt og pepper og klipp over fersk timian like før det er klart!