• Matpåminutter

Pizza med serranoskinke og mozzarella | matpaaminutter


Lag Hjemmelaget pizza med sprø bunn, mozzarella, serranoskinke, tomatsaus og friske urter! Enkelt og veldig godt.

Lag den som langpanne pizza eller lag den som porsjonspizza/runde små pizza.

Blir det for mye deig, eller du planlegger å lage å lage ekstra, så kan du forsteke pizzabunner og fryse ned. Det vil jo gjøre jobben desto lettere neste gang pizza skulle friste<3


Om ikke Serranoskinke er din favoritt, bytt den bare ut med din favorittskinke!

Mengdene med topping på pizza er ikke beskrevet, men alle ingredienser står i listen.

Igjen må jeg få nevne Airfryer, som også kan brukes til å steike pizza i.

Du får ikke plass til en stor langpanne pizza, men hvis du tenker pitabrød, så får du 2 pitabrød i min versjon av Airfryer som er Xxl størrelse.

Tar du opp en frossen bunn fra fryseren og smører på saus, ost og topping. Så stekes den ferdig på ca 7 minutter / 180 grader.


Pizza med serranoskinke og mazzarella

Oppskrift 1 langpanne med tynn bunn/ 4-5 mini pizza


1 ss olivenolje

2 dl vann

1/2 pk fersk gjær

50 g sammalt hvete grov

125 g siktet hvetemel

1/4 ts salt


Slik gjør du

Bland alt det tørre i en bolle og ha i gjær utrørt i lunkent vann.

Elt godt til deigen slipper bollen, ca 10 minutter.

Sett til heving i ca 30 minutter.


Pizzafyll

pizza saus, vi brukte ferdigsaus

serrano skinke

revet Mozzarella/ eller Norvegia lettost ( var tom for revet ost her hjemme)

fersk Mozzarella i skiver

paprika

rødløk

basilikumblader

nykvernet pepper


Salaten jeg hadde på toppen bestod av:

Babyleaf mix

mango i skiver

rødløk i skiver

1 ss grønn sitronolje og 1 ss mango eddik

1 ts urtesalt fra










345 visninger

© 2018 by Trude Straume