• Matpåminutter

Pasta med kjøttboller


Pasta med kjøttboller er alltid en SUKSESS!

Dagens kjøttboller er halvfabrikat fra Prior og laget på 75% kylling.

Faktisk ganske god på smak.

Er ikke så ofte vi kjøper "ferdig mat", men en gang i blant.

Har ikke skrevet antall gram /vekt /mål til denne retten, men en liste over hva du trenger.

Bortsett fra Pesto da, den ligger det oppskrift på like under bilde. Den er brukt som saus og krydder.


Dette trenger du

Tagliatelle, fullkorn

Tomat pesto , se oppskrift under

Kylling kjøttboller 75% fra Prior

Revet parmesan


Slik gjør du

Stek kjøttboller i panne med litt olje eller i Airfryer (ca 5 minutter på 200 grader)

Kok pasta som anvist på pakken.

Vend kjøttbollene inn i pasta og tilsett ønsket mengde pesto.

Riv Parmesan ov strø over ved servering


Ps: vi trengte ikke krydre med noe ekstra her, men du må gjerne piffe mer opp

Tomat pesto OPPSKRIFT

1pk soltørkede tomater (100g) bløtlegg i vamt vann mens du gjør klart alt det andre

1 pk pinjekjerner

1 kinesisk hvitløk /1-2 fedd

1 ss presset sitron saft

1 dl revet parmesan

2 dl raps og olivenolje ( ha mer om du ønsker tynnere konsistens )

salt og pepper


Slik gjør du

Rist pinje kjernene i en tørr stekepanne i ca 1 minutt.

Ha alt oppi en blender og kjør til den blir glatt og fin. Juster med olje til riktig konsistens og smak til med salt og pepper.

179 visninger

© 2018 by Trude Straume