• Matpåminutter

Lompepizza | airfryer | matpaaminutter


Enklere pizza skal du lete lenge etter!

Pizza som tar knappe 5 minutter å lage og 6-7 minutter steke.

Lomper som pizzabunn er Digg !! Når du først har testet det ut, lover jeg at du kommer til å lage det igjen.

Om du ikke er "lompefan", bruk tortilla lefser.


Lompepizza er noe jeg lager minst et par ganger i uken, om det er til meg eller min datter. Hva vi har på kan variere i det uendelige.

Min datter sin favoritt er rømme i bunn, ost og skinke.

Like under her får du oppskrift på en smakfull og saftig versjon med biff.


Serverer stort sett ALLTID salat ved siden av lompepizza og har lagt ved ingrediensene jeg bruker mest i min "pizza salat" og et godt tips til dressing.


Send meg gjerne bilder eller ros og ris, alltid kjekt med tilbakemeldinger.

I sosiale medier bruker jeg #matpaaminutter #airfryermat hvis du deler eller ønsker at jeg skal finne kqn du gjerne gjøre det samme, hvis du vil da:-)



Oppskrift til 2 stk pizza


2 valgfrie lomper

2 ss bbq saus/ evt chilisaus eller pizzasaus

Ca.4 ss revet ost

2 ss kuttet paprika

120 g biff marinert i 1 ss olivenolje og 1 liten ts peppermix og en klype salt

4 skiver pepperoni/ chorizo

2 ss hakket persille

1/ halv Vårløk


Slik gjør du


Forvarm ovnen til 230 grader.

Smør saus utover lompene og ha så på revet ost.

Ha olje over kjøttet og ha i krydderne.

Ha kjøtt og pølse oppå osten og avslutt med grønnsakene.

Stek pizzaene i ca 6-7 minutter til osten er gyllenbrun.

Strø over hakket persille like før servering.


AIRFRYER: 175 grader i 7 minutter. I forvarmet airfryer 5 minutter


PS: Triks for å ikke få osten til å fly av, er enten å bruke et "snack-lokk" eller forvarm maskinen og slå den av. Legg i pizzaene og la de stå 2 minutter, slik at osten blir smeltet. Skru deretter på igjen maskinen og stek ferdig!

Bruker ikke bakepapir, legger rett på rista eller på pizzadelen for de som har dette.


Oppskrift enkel smakfull pizza salat


hjertesalat

tomater

rødløk

fetaost

agurk

paprika


lime

mango eddik

sitronolje


Skjær grønnsakene i passe biter og riv hjertesalat opp med hendene.

Bland sammen og lag en blanding med eddik, lime og sitronolje og ha over salaten.

Om du ikke har eddik og sitronolje, ha litt olivenolje, honning, sitron, salt og pepper i en skål og hell over salaten.

Ellers er Balsamico eddik en favoritt!

422 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

© 2018 by Trude Straume