• Matpåminutter

kyllingburger | oppskrift


KyllingBurger på få minutter med sprø pommes og salat!

Er du megasulten og, eller har det veldig travelt en dag. Da er dette burgeren for deg.

Smaker i tillegg utrolig godt:-)

Hamburger brødet er byttet ut med et osterundstykke og dressingen erstattet med lett kremost toppet med litt peppermix.

Jeg brukte Airfryer til både burger og poteter, men ingen problem å bruke grill/stekeovn.

Har du airfryer, så slipper du å tilsette fett/olje under steking.

Er du ikke veldig glad i kylling, erstatt den gjerne med oksekjøtt/svinekjøtt.



søtpotet chips med kanel på er veldig godt!!

Dette trenger du til 1 person


1 stk. osterundstykke / eller annet type brød

1 stk. (120-150 g) kyllingburger eller kyllingfilet

1 ss Philadelphia lett

Pepper mix, eller kvernet sort pepper

1 stk. kalkunbacon

1 skive cheddar ost om ønskelig

Hjertesalat, en god håndfull

5-6 rødløk i ringer

Mini plommetomater, eller bruk klasetomater

150 gram pommes fritt / bruk gjerne søtpotet fries eller potetbåter


Slik gjør du


Forvarm ovnen/grillen på 200 grader, om du ikke har Airfryer.

Stek potetene og kyllingburger til de blir sprø og gyllenbrun i Ca. 7-12 minutter. (i ovn vil dette ta ca 20-25 minutter) legg bacon i Airfryer når du snur burgeren på grillen. I Airfryer trenger baconet ca.3-4 minutter.(Bruk ost om ønskelig.)

Del rundstykket i to, og smør på kremost og strø over litt peppermix.

Legg salat, og grønnsaker lag vis, som du liker det best.

Avslutt med kjøtt og toppen av rundstykket.


#airfryer #grillmat #hamburger

0 visninger

© 2018 by Trude Straume