• Matpåminutter

Kjøleskap grøt med kokosmelk

Oppdatert: 28. okt. 2018


Kjøleskap grøt kan lages kvelden i forveien og den lager du på 2 minutter.

Så er det bare å la den stå kjølig minst 2-3 timer.

Kan spises til hvilket som helst måltid, til og med som dessert.

Du kan servere den naturell, ha bær og nøtter på. Eller lage en deilig Nice Cream.

Hvordan lage en Nice Cream, se nederst i innlegget.

Kjøleskapsgrøt eller overnight Oats som mange sier, har virkelig blitt populært de siste årene.

Også her på bloggen har jeg delt kjøleskapsgrøt med flere smaker. Bruk gjerne søkefeltet eller se gjennom frokost menyen!



Oppskrift 1 porsjon grøt

1 dl havregryn 2 ss Chiafrø 2 dl kokosmelk, lett 1 liten klype salt 1 ss Casein vanilje 1 ts vanilje pulver .


Slik gjør du

Ha alt det tørre i en skål/glass/kopp og hell over kokos melken .

Rør litt oppi og sett i kjøleskapet over natten.



Nice Cream / Topping

Frosne bananer sammen med valgfrie bær/frukt i blender , blir det vi kaller for Nice Cream.

Litt luftig tykk blanding som blir som en iskrem. (blir flyende etter hvert som den blir stående så klart)


Når jeg lager Nice Cream oppå grøt , bruker jeg å lage den uten noe søtstoff .

TA banan og dine favoritt bær/frukter og mos .

Ha blandingen oppå grøten og ha gjerne litt bær på også eller nøtter.

118 visninger

© 2018 by Trude Straume