• Matpåminutter

FRUKTFEST

Oppdatert: 29. sep. 2018


Hei på deg!

Påsken har nå startet for oss og på torsdag stikker vi på en liten mini ferie!

I påsken er det for mange mye god mat til alle døgnets tider.

Og mange glemmer å inkludere frukten, dessverre.

Tenkte derfor lage et innlegg her, med bilder som inspirasjon til deg

Vise hvordan jeg legger opp og byr frem frukt og bær på en enkel, men innbydende måte!


Når vi har gjester, bruker frukt og bær forsvinne fort. Og det er ikke bare de voksne som hiver seg over fruktfatet for å si det sånn...

Faktisk så hadde vi ei jente 5år her,som aldri hadde likt jordbær før.

Meeeeeen..... Etter hun fikk jordbær dyppet i melkesjokoladesaus hos oss, fikk hun smaken på det! Allerede på hjemveien samme kveld, måtte mammaen stoppe og handle jordbær til "jordbærpiken":) Slikt varmer mitt <3


Alle liker frukt og bær, det gjelder bare å "friste" med det!

Har du sjokoladesaus i en eller annen variant, vinner du alles hjerter og godte skålen forblir nokså full.


Oppskåret frukt på fat er jo GODTERI, bare en annen divisjon.

Vi liker det enkelt, men jo flere sorter frukt og bær, desto mer fargerikt.

Og farger, de gjør noe med oss, på en positiv måte;)

Håper du blir inspirert og at frukten blir spist opp og ikke kastet denne påsken.






Del gjerne dine bilder med meg på Facebook eller Instagram

136 visninger

© 2018 by Trude Straume