• Matpåminutter

EPLE & BLÅBÆR CRUMBLE

Oppdatert: 31. aug. 2018


Hvem liker vel ikke nystekt Crumble, fylt med de deiligste smaker?

Perfekt dessert, som i tillegg er NESTEN Sukkerfri

Crumble kan varieres i det uendelige og det er det som gjør den like spennende hver gang.

Det er en dessert som ikke tar lang tid å lage og oppskriften er superenkel!

Er du en av de som har AIRFRYER og ikke har testet ut bakst i den, er denne noe du bør lage i løpet av helgen:)

Oppskrift til 2 porsjoner

1 DL FROSNE BLÅBÆR

1 EPLE

2 SS MAGER KESAM PASJONSFUKT /BRINGEBÆR

1 TS KANEL

1 SS SUKRIN GOLD


LOKK:

3 SS HAVREGRYN

10 HAKKEDE MANDLER

10 HAKKEDE CASHEWNØTTER

2 SS SUKRIN GOLD

1 ss FIBRA FULLKORN

2 SS SMØR/KOKOS OLJE

Slik gjør du

Ha sukrin og blåbær oppi en ildfast skål. Kutt epler i terninger og ha oppi samme form. Strø over kanel og vend i kesam .

Ha i gryn ( kjør gjerne havregryn i en blender til finere konsistens om du ønsker) og nøtter i stekepanne med litt fett oppi . Rør godt og la det få litt gyllen farge.

Ha blandingen over bærene og sett i ovnen på 180 grader i ca 10-15 minutter.

I Airfryer på 180 grader i 8-10 minutter.

Ha en liten skje sukrin gold over lokket om du ønsker det litt karamellisert.

La den stå et par minutter å hvile før servering.


Tips : server med denne herlige isen her til eller med zero vaniljesaus og bær!

Har du rester av kjeks , kan du knuse de litt å ha i blandingen til lokket.


202 visninger

© 2018 by Trude Straume