- Matpåminutter
EPLE & BLÅBÆR CRUMBLE
Oppdatert: 31. aug. 2018

Hvem liker vel ikke nystekt Crumble, fylt med de deiligste smaker?
Perfekt dessert, som i tillegg er NESTEN Sukkerfri
Crumble kan varieres i det uendelige og det er det som gjør den like spennende hver gang.
Det er en dessert som ikke tar lang tid å lage og oppskriften er superenkel!
Er du en av de som har AIRFRYER og ikke har testet ut bakst i den, er denne noe du bør lage i løpet av helgen:)

Oppskrift til 2 porsjoner
1 DL FROSNE BLÅBÆR
1 EPLE
2 SS MAGER KESAM PASJONSFUKT /BRINGEBÆR
1 TS KANEL
1 SS SUKRIN GOLD
LOKK:
3 SS HAVREGRYN
10 HAKKEDE MANDLER
10 HAKKEDE CASHEWNØTTER
2 SS SUKRIN GOLD
1 ss FIBRA FULLKORN
2 SS SMØR/KOKOS OLJE

Slik gjør du
Ha sukrin og blåbær oppi en ildfast skål. Kutt epler i terninger og ha oppi samme form. Strø over kanel og vend i kesam .
Ha i gryn ( kjør gjerne havregryn i en blender til finere konsistens om du ønsker) og nøtter i stekepanne med litt fett oppi . Rør godt og la det få litt gyllen farge.
Ha blandingen over bærene og sett i ovnen på 180 grader i ca 10-15 minutter.
I Airfryer på 180 grader i 8-10 minutter.
Ha en liten skje sukrin gold over lokket om du ønsker det litt karamellisert.
La den stå et par minutter å hvile før servering.
Tips : server med denne herlige isen her til eller med zero vaniljesaus og bær!
Har du rester av kjeks , kan du knuse de litt å ha i blandingen til lokket.
