• Matpåminutter

Hjemmelaget Italiensk salat | matpaaminutter

Oppdatert: april 1


Pålegg salaten du aldri blir lei, men som du kanskje aldri lager selv? Det er enkelt å bare stikke innom butikken å ta meg seg et beger, men hjemmelaget er hakket bedre. Her får du salat som knaser i munnen.

Denne lager du på 5 minutter og den holder seg en ukes tid i kjøleskapet.

Faktisk er det ikke BARE en pålegg salat. Denne kan du ha som garnityr til både kjøtt og fisk, JA til og med BURGER kan du servere den til!!


Oppskriften jeg har laget, er den sunne varianten. DU kan gjerne bytte ut med de fetere meieri produktene, hvis du ønsker det altså:)



Oppskrift


200 g finsnittet hodekål

3 stk gulrøtter , rasp på rivjern

1 boks mager kesam

60 g majones , lett

2 ts sukringold

1 ts lime juice

1/2 ts salt

1/2-1 ts pepper

4 dråper tabasco

1 ss worchester saus


Slik gjør du

Bland alt sammen godt og smak til.

Personlig bruker jeg litt mer tabasco i, men dette må du selv kjenne på :)

Juster på mengde med kesam til du får konsistens du ønsker.


178 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

© 2018 by Trude Straume