• Matpåminutter

Hjemmelaget Coleslaw | grill tilbehør


Coleslaw, en kremet kål salat som passer til grillmat, da spesielt til burger og spareribs!

Saftig og god salat med masse smak og som er enkel å tilberede.

Denne versjonen er nok av den magrere varianten, men du kan fint erstatte Lettrømme med mer majones om du liker det best :)

Faktisk så smaker den aller best om du lager den dagen i forveien!

Oppbevares i kjøleskapet i en tett boks eller glass i opptil ca. 5 døgn.




Oppskrift

1/2 hodekål (400-500 g )

2 gulrøtter

2,5 dl lettrømme/mager kesam

3 Ss lett majones

2 Ss Worchester saus

10-12 dråper tabasco

1 ts sukker / sukrin gold om du vil ha sukkerfritt

saften av en halv liten sitron


Slik gjør du

Finsnitt hodekål og gulrøttene kan være grei ta på rivjern.

Bland majones og kesam sammen med alt av krydder og sauser.

Vend det så inn i kål og gulrotblandingen.

SMAK TIL med litt salt og pepper om du ønsker det!


Tips: for tykkere og mindre konsistens, ha i mindre rømme og majones. Tilsett derfor majones blandingen til slutt. Litt etter litt.

127 visninger

© 2018 by Trude Straume