• Matpåminutter

GULROTSUPPE med sprøstekte kikerter | matpaaminutter

Oppdatert: 1. jan. 2019




Oppskrift til 2 pers


6 gulrøtter

Oliven olje til steking

1 ss timian , tørket

1/4 rød chili

6 dl hønsebuljong

1,5 dl kokos melk , lett

salt og pepper


TILBEHØR


2 hardkokte egg

1/ 2 kikerter , ca 150 g


Slik gjør du


Skjær gulrøtter i skiver og stek i litt olje.

Tilsett så hvitløken og ha deretter i resten.

La dette koke på middels temp til gulrøttene er møre .

Kjør glatt med stavmixer og smak til med salt og pepper .


Kikerter

Hell vannet av og skyll godt.

Ha de oppi en plast pose og tilsett ønsket krydder ( eks, hvitløk, paprika, pepper, løkpulver ) ha i en liten spiseskje olje og rist posen så alt blir godt fordelt.

I AIRFRYER , steker du kikerter i ca 10 min på 200 grader.

I stekeovn , fordel de utover bakebrett og stek på 200 grader i ca 10-15 min.


Tips : Dryss gjerne litt friske urter på ved servering og server gjerne grovt brød ved siden av.



0 visninger

© 2018 by Trude Straume