- Matpåminutter
GULROTSUPPE med sprøstekte kikerter | matpaaminutter
Oppdatert: 1. jan. 2019

Oppskrift til 2 pers
6 gulrøtter
Oliven olje til steking
1 ss timian , tørket
1/4 rød chili
6 dl hønsebuljong
1,5 dl kokos melk , lett
salt og pepper
TILBEHØR
2 hardkokte egg
1/ 2 kikerter , ca 150 g
Slik gjør du
Skjær gulrøtter i skiver og stek i litt olje.
Tilsett så hvitløken og ha deretter i resten.
La dette koke på middels temp til gulrøttene er møre .
Kjør glatt med stavmixer og smak til med salt og pepper .
Kikerter
Hell vannet av og skyll godt.
Ha de oppi en plast pose og tilsett ønsket krydder ( eks, hvitløk, paprika, pepper, løkpulver ) ha i en liten spiseskje olje og rist posen så alt blir godt fordelt.
I AIRFRYER , steker du kikerter i ca 10 min på 200 grader.
I stekeovn , fordel de utover bakebrett og stek på 200 grader i ca 10-15 min.
Tips : Dryss gjerne litt friske urter på ved servering og server gjerne grovt brød ved siden av.