- Matpåminutter
Fullkorn Lasagne | matpaaminutter
Oppdatert: 10. mars 2019

Lasagne med små endringer , som vil gi deg en bedre metthet følelse og som i tillegg smaker vel så bra !
Vi lager ofte Lasagne med lomper i stedet for pasta plater , men i dag har vi fullkorn pasta plater i. Mens ostesausen, er erstattet med Cottage cheese!
Salat er en absolutt nødvenighet til Lasagne , synes jeg ihvertfall
Vi bruker for det meste oljer og eddik i salater og ikke majones dressinger.
Smaksans , men vil anbefale deg å ta en tur innom Olivers&Co og få litt veiledning.
Der har de mange gode oljer og eddiker som jeg anbefaler på det sterkeste å prøve ut !

OPPSKRIFT
1 pk karbonadedeig 1 løk 2 fedd hvitløk 1 boks hakkede tomater 2 ss tomatpure 0,5 dl vann 0,5 dl lett matfløte 1 ss paprikakrydder 1 ss sukrin gold 1 ts basilikum ( frisk om du har) 1 ss timian Salt og pepper Fullkorn pastaplater 1 stor box cottage cheese 200 g revet lett ost
Slik gjør du
Legg kjøttsaus , pastaplater og CC lagvis og avslutt med ost . Stekes på 180° i ca 30 min .
Server med en deilig salat : Feldsalat Paprika Tomater Agurk Rødløk Fetaost Lime Blander i eddik og balsamico som dressing (Som avbildet ) som jeg blander og har over salaten :-)
Ps : husk å bruk #matpaaminutter hvis du legger ut bilder av mat du lager