• Matpåminutter

Fullkorn Lasagne | matpaaminutter

Oppdatert: 10. mars 2019


Lasagne med små endringer , som vil gi deg en bedre metthet følelse og som i tillegg smaker vel så bra !

Vi lager ofte Lasagne med lomper i stedet for pasta plater , men i dag har vi fullkorn pasta plater i. Mens ostesausen, er erstattet med Cottage cheese!


Salat er en absolutt nødvenighet til Lasagne , synes jeg ihvertfall

Vi bruker for det meste oljer og eddik i salater og ikke majones dressinger.

Smaksans , men vil anbefale deg å ta en tur innom Olivers&Co og få litt veiledning.

Der har de mange gode oljer og eddiker som jeg anbefaler på det sterkeste å prøve ut !


OPPSKRIFT


1 pk karbonadedeig 1 løk 2 fedd hvitløk 1 boks hakkede tomater 2 ss tomatpure 0,5 dl vann 0,5 dl lett matfløte 1 ss paprikakrydder 1 ss sukrin gold 1 ts basilikum ( frisk om du har) 1 ss timian Salt og pepper Fullkorn pastaplater 1 stor box cottage cheese 200 g revet lett ost


Slik gjør du

Legg kjøttsaus , pastaplater og CC lagvis og avslutt med ost . Stekes på 180° i ca 30 min .


Server med en deilig salat : Feldsalat Paprika Tomater Agurk Rødløk Fetaost Lime Blander i eddik og balsamico som dressing (Som avbildet ) som jeg blander og har over salaten :-)


Ps : husk å bruk #matpaaminutter hvis du legger ut bilder av mat du lager



245 visninger

© 2018 by Trude Straume