• Matpåminutter

Fish & crisp rolls med båtpoteter | matpaaminutter


Knasende sprø fisk med deilige båtpoteter! Lettlaget, velsmakende og barnevennlig hverdagsmiddag!

Noen dager er travlere enn andre og denne middagen her fikk vi ferdig på under 30 minutter.

Supert på dager hvor en knapt rekker å snu i døren før det er ut på trening o.l.

Vi puttet alt i vår vidunderlige Airfryer og siden vi hadde rester av salat, kunne vi pakke trenings bagen imens maten "laget seg selv".

I Airfryer trenger du ikke steke fisken i fett, bare å legge rett på rista.

For deg som ikke har Airfryer, stek på panne eller legg på bakebrett og sett i ovnen. Blir litt sunnere mat når du slipper bruke ekstra mye smør/fett under steking.

Denne gangen har vi brukt FERDIG FISK fra Findus, som vi kjøpte på tilbud for en tid tilbake siden.

Selv fikk jeg kun ETT TYGG av fisken, da mini ønsket spise ALT selv. Halvparten ble varmet opp igjen til kveldsmat:-D


PS: Er du nysgjerrig på Airfryer og trenger, eller trenger tips og inspirasjon? Søk opp vår lukkede gruppe på facebook: Enklere og sunnere matlaging med Airfryer.

Her er det i underkant av 3000 medlemmer allerede.


Oppskrift 2 personer


1 pk fish & crisp rolls

5-6 mellomstore poteter

1 ss olje

1 ss mix av salt, hvitløkspulver, timian og paprika krydder (like deler av alt)

1/2 boks mager kesam

2 ss sweet chili saus

2-3 båter sitron/lime

salat



Slik gjør du


1. Del potetene opp i båter og legg over i en skål. Gni lje over potetene og ha på krydder. Bland dette godt sammen.

2. Legg direkte i Airfryer på 180 grader eller i forvarmet ovn på 200 grader.

Stekes i omkring 10 minutter ( i ovn noe lengre). Legg så oppå fisken.

(på bildet ser du en rist som jeg bruker ofte i airfryer når det lages mat i flere lag).

3. Stek videre til fisken er gjennomstekt, omtrent 8-10 minutter (noe lengre i ovn).

4. Lag dressing av å blande sweet chili saus i mager kesam.

Del opp sitron/lime og server sammen med en blandet valgfri salat til fisken potetene.


Fish & crisp rolls med båtpoteter

744 visninger

© 2018 by Trude Straume