- Matpåminutter
Chicken Curry gryte på 30 minutter| matpaaminutter
Oppdatert: 10. mars 2019

Rask og enkel hverdags gryte , som er lett å lage og det blir ikke siste gang du lager denne!
Gryten her er knallgod . Full av god smak , passe sterk og en favoritt hos mini sjefen på 5 år .
Her justerer du selv hvor sterk du vil ha den og hva tilbehør du ønsker.
Den er veldig god dagen etter , så lag gjerne litt for mye , så har du middag i 2 dager .
Denne versjonen er også GLUTENFRI !!
Bruk gjerne Jasmin ris (favoritt hos mange) , Nanbrød / foccacia og eller litt salat som tilbehør
Har servert denne mange ganger og har enda tilgode at noen ikke har spurt om påfyll :-)
Håper du vil like den !
OPPSKRIFT 4 PERSONER
4 stk kyllingfilet, skjær i passe biter
1-2 poser boil in bag ris fullkorn / villtris /jasmin
1 kepa løk
1 eple (skrelles)
1 stor kinesisk hvitløk /2fedd
½ rød chili ( velg mengde etter din smak)
2 ss revet ingefær
2 ss karri pulver
1 grønn paprika
1 rød paprika
1 boks ananas
1 boks kokosmelk lett
½ brokkoli
6 dl ferdigblandet kyllingkraft
1/2 squash
2 håndfuller spinatblader
1 boks vannkastanjer
1 boks bambusskudd
2 ss sukringold / 1 ss sukker
Salt og pepper
1 ss olje til steking
4 vårløk
SLIK GJØR DU
Kok ris som anvist på pakken. Stek deretter løk, chili , hvitløk , ingefær og eple i litt olje. Tilsett karri og rør godt. Tilsett deretter kraft og kokosmelk . Gi det et oppkok og kjør deretter glatt med stav mixer. Ha så i kylling ( som du har brunet lett i panne )og grønt. Smak til og jevn med maizena til ønsket konsistens. Ha i spinat og vårløk like før servering.




PS : Blir veldig glad om du sender meg bilder av mat du lager med mine oppskrifter eller om du bruker #matpaaminutter