• Matpåminutter

Chicken Curry | matpaaminutter

Oppdatert: april 4


Rask og enkel hverdags gryte, som er lett å lage og det blir ikke siste gang du lager denne!

Gryten her er knallgod. Full av god smak, passe sterk og en favoritt hos mini sjefen på 5 år.

Her justerer du selv hvor sterk du vil ha den og hva tilbehør du ønsker.

Den er også veldig god dagen etter, så lag gjerne litt for mye, så har du middag i 2 dager.

Denne versjonen er også GLUTENFRI !!

Bruk gjerne Jasmin ris (favoritt hos mange), Nanbrød / foccacia og eller litt salat som tilbehør

Har servert denne mange ganger og har enda til gode at noen ikke har spurt om påfyll.


Håper du vil like den ❤



OPPSKRIFT 4 PERSONER

4 stk kyllingfilet, skjær i passe biter

1-2 poser boil in bag ris fullkorn / villtris /jasmin

1 kepa løk

1 eple (skrelles)

1 stor kinesisk hvitløk /2fedd

½ rød chili ( velg mengde etter din smak)

2 ss revet ingefær

2 ss karri pulver

1 grønn paprika

1 rød paprika

1 boks ananas

1 boks kokosmelk lett

½ brokkoli

6 dl ferdigblandet kyllingkraft

1/2 squash

2 håndfuller spinatblader

1 boks vannkastanjer

1 boks bambusskudd

2 ss sukringold / 1 ss sukker

Salt og pepper

1 ss olje til steking

4 vårløk

SLIK GJØR DU

Kok ris som anvist på pakken. Stek deretter løk, chili , hvitløk , ingefær og eple i litt olje. Tilsett karri og rør godt. Tilsett deretter kraft og kokosmelk . Gi det et oppkok og kjør deretter glatt med stav mixer. Ha så i kylling ( som du har brunet lett i panne )og grønt. Smak til og jevn med maizena til ønsket konsistens. Ha i spinat og vårløk like før servering.





PS : Setter stor pris på om du vil dele oppskriften med venner og familie❤❤

299 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle