• Matpåminutter

Chicken Curry gryte på 30 minutter| matpaaminutter

Oppdatert: 10. mars 2019


Rask og enkel hverdags gryte , som er lett å lage og det blir ikke siste gang du lager denne!

Gryten her er knallgod . Full av god smak , passe sterk og en favoritt hos mini sjefen på 5 år .

Her justerer du selv hvor sterk du vil ha den og hva tilbehør du ønsker.

Den er veldig god dagen etter , så lag gjerne litt for mye , så har du middag i 2 dager .

Denne versjonen er også GLUTENFRI !!

Bruk gjerne Jasmin ris (favoritt hos mange) , Nanbrød / foccacia og eller litt salat som tilbehør

Har servert denne mange ganger og har enda tilgode at noen ikke har spurt om påfyll :-)

Håper du vil like den !



OPPSKRIFT 4 PERSONER

4 stk kyllingfilet, skjær i passe biter

1-2 poser boil in bag ris fullkorn / villtris /jasmin

1 kepa løk

1 eple (skrelles)

1 stor kinesisk hvitløk /2fedd

½ rød chili ( velg mengde etter din smak)

2 ss revet ingefær

2 ss karri pulver

1 grønn paprika

1 rød paprika

1 boks ananas

1 boks kokosmelk lett

½ brokkoli

6 dl ferdigblandet kyllingkraft

1/2 squash

2 håndfuller spinatblader

1 boks vannkastanjer

1 boks bambusskudd

2 ss sukringold / 1 ss sukker

Salt og pepper

1 ss olje til steking

4 vårløk

SLIK GJØR DU

Kok ris som anvist på pakken. Stek deretter løk, chili , hvitløk , ingefær og eple i litt olje. Tilsett karri og rør godt. Tilsett deretter kraft og kokosmelk . Gi det et oppkok og kjør deretter glatt med stav mixer. Ha så i kylling ( som du har brunet lett i panne )og grønt. Smak til og jevn med maizena til ønsket konsistens. Ha i spinat og vårløk like før servering.







PS : Blir veldig glad om du sender meg bilder av mat du lager med mine oppskrifter eller om du bruker #matpaaminutter

262 visninger

© 2018 by Trude Straume