• Matpåminutter

Biff med ostesaus med Castello | matpaaminutter | airfryer


Hvem liker ikke en deilig kremet saus til biffen?? Og som tar mindre enn 5 minutter å lage?

Denne sausen her, er ikke bare lynrask å lage, den er også utrolig god😊

Siden det er fredag og helg igjen (allerede) i morgen, så var det på sin plass å dele den med dere synes jeg. Er jo greit å få ingrediensene i hus, om dette skulle friste😍

Hvilken ost du bruker, kan du så klart velge selv. Jeg har 2 favoritter som jeg deler med dere her i dag.

Sausen kan brukes til biff, kylling, pasta, kalkun, gratenger osv.


Så vil jeg ønske deg en riktig så fin helg og samtidig si at du ikke må nøle med å ta kontakt om du lurer på noe ❤❤❤


Dette trenger du til 2 personer:


2 valgfrie biffer, vi brukte entrecote 150-200 g pr stk

salt &pepper

olje til steking

smør til steking


Ostesaus


75 g Castello creamy Blue eller Castello hvit med Chili

1,5-2 dl fløte eller kokosmelk

nykverna pepper etter smak

et par dråper sitron


Server gjerne sammen med grønnsaker og poteter.


For oppskrift til fløtegratinerte poteter, se her: https://www.matpaaminutter.no/post/fløtegratinerte-poteter-matpaaminutter-airfryer

Eller båtpoteter: https://www.matpaaminutter.no/post/båtpoteter-i-airfryer-matpaaminutter


Slik gjør du:


  1. La biffene ligge en stund ute i romtemperatur før du skal steke dem. Stek de i forvarmet panne med litt olje og smør. Krydre med salt og pepper. Stek på høy varme. 2-3 minutter pr side for medium stekt. I AIRFRYER- Krydre biffene, gni litt smør(kun for smakens skyld) og sett i airfryer på 200 og stek i 7-10 minutter. Her varierer steketid litt fra fryer til fryer så bruk tiden som et utgangspunkt! Uansett hvor/hvordan du stekte biffene, la de ligge å hvile et par minutter før du setter kniv og gaffel i de.

  2. I samme panne som du stekte biffene, ha i osten og fløte. Sett varmen til middels og rør rundt med en visp i plast som tåler varme. Ha i pepper og smak til med sitron. La den småkoke. Står den for lenge, eller du føler den blir for tykk, spe på med litt mer fløte.

Velbekomme😉




170 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

© 2018 by Trude Straume