• Matpåminutter

BBQ-marinert svineribbe| matpaaminutter


Svineribbe er ikke min favoritt, men når den blir dynket i digg barbeque saus og deretter grillet. Ja da snakker vi DØDSGOD RIBBE <3

Hadde lukt og smak komt gjennom skriften, hadde du laget dette allerede i dag.


Før jul stekte jeg svineribbe og delte den opp i passe tynne skiver, som jeg deretter puttet i fryseboksen. For det er veldig kjekt å ha når grillsesongen kommer!

Tilbehør til Barbeque ribbe kan være så mangt i grunn. Noen forslag er: båtpoteter, maisstuing, potet salat, maiskolber, salat, bakt potet osv.

Denne dagen ble det bakt søtpotet, med smør og mais. I tillegg deilig brokkolisalat med curry.


Jeg er som sagt stor FAN av AIRFRYER og det å steke ribbe i den gav meg en skikkelig aha opplevelse. Ribben var ferdig på 45-50 minutter og det med SPRØ SVOR. Helt rått!!

DU kan se video og bilder fra andre som har gjort det samme i vår lukkede Facebook gruppe: Enklere og sunnere matlaging med airfryer.


Men du trenger absolutt ikke ha AIRFRYER for å lage dette altså. Du kan tilberede ribbe i stekeovnen for deretter grille den videre i ovn eller på grill.

Du får kjøpt ferdig tilberedt ribbe nå i grillsesongen som du kan bruke.

Barbequesaus får du også kjøpt ferdig, men den beste lager du selv.

Link til Hjemmelaget Barbequesaus https://www.matpaaminutter.no/matpaaminutter/hjemmelaget-barbequesaus

Link til brokkolisalat med curry https://www.matpaaminutter.no/matpaaminutter/brokkolisalat-ala-curry-matpaaminutter


#matpaaminutter #airfryermat #grillmat

airfryet svineribbe i bbq saus

Dette trenger du


Ferdig grillet/stekt Svineribbe eller spareribs ( baby back ribs)

Barbequesaus, ferdigkjøpt eller hjemmelaget

søtpotet

mais

smør

brokkoli salat

eller det tilbehør du ønsker


Du kan gjerne varme litt Barbequesaus og ha over kjøttet ved servering.


Slik gjør du


1. Ha godt med barbequesaus i en stor skål og ha i kjøttstykkene. Vend godt å la de stå i minst 1 time, gjerne over natten

2. Bak søtpoteten i ovn eller i Airfryer til den er ferdig ca. 1 times tid.

3. Lag brokkolisalat som anvist i oppskrift.

4. Ha kjøttstykkene på grillen/i ovnen/ Airfyer på 200-210 grader og la de grille til de har fått en fun farge. Gjør ingenting om de blir litt små svidd i kantene. Her kommer det an på tykkelse på kjøttstykkene hvor lang tid det tar. Mine tok ca. 10-12 minutter i Airfryer

5. Ha smør og mais i den bakte søtpoteten og server den sammen Bbq ribbene og brokkolisalaten.


Airfryet bbq ribs

580 visninger

© 2018 by Trude Straume